FB
See Your SwimKan du lide at svømme? Uanset niveau, SWIMTAG vil blive din bedste ven.Find din nærmeste SWIMTAG svømmehal og prøv det gratis i dag!
Træt af tælle?Er du træt af at tælle baner?SWIMTAG tager sig af målingen så du kan fokusere på det der er vigtigt, nemlig at svømme!
Kommer snart til en svømmehal nær dig121206 svømmere over hele Europa har allerede oprettet en konto hos os på 214 sider. Opret en konto i dag og vær en del af det.
Dominer svømmebassinet med SWIMTAG13232 svømmere deltog i dag i 731 forskellige konkurrencer. Konkurrencer kan findes uafhængigt af dit niveau!
See Your Swim"SWIMTAG er et morsomt og motiverende system for alle, som får flere til å verdsette svømming som aktivitet og treningsform.""Ønsker dere som svømmehall, senter eller svømmeklubb flere aktive medlemmer? Da vil jeg anbefale SWIMTAG"
Just One More Length!SWIMTAG motivates you to swim further, faster, for longer
Swim SmartGiver dig værdifuld indsigt i dine svømningssessioner, både i og uden for bassinet

  • Rundvisning
  • Demo

  Velkommen til SWIMTAG

  Når du har registreret din første svømning og registreret din konto, så kan du logge dig ind med din mailadresse og adgangskode for at se din svømning.

  SWIMTAG holder dig opdateret med dine seneste fremskridt og præstationer. Efter hver svøm vil vi informere dig om nye PRer, konkurrence og udfordrings opdateringer.

  Du kan også modtage sidste nyt direkte fra din nærmeste svømmehal om de seneste nyheder og begivenheder, hvilket holder dig opdatered om de seneste aktiviteter ved dit bassin.

  See Your Swim

  SWIMTAG giver dig et unikt indblik i dine svømning, og du kan få en opdeling af hver individuel bane og split, eller se dine samlede træningssæt

  Hver svømmetræning bliver analyseret når den uploadesog giver dig følgende nøgleinformation der kan kontrolleres gennem tidens løb;

  • Samlet Distance
  • Svømmetid
  • Anslåede kalorier
  • Gennemsnitlig Tempo
  • Gennemsnitlig DPT
  • Gennemsnitlig svømmetags frekvens
  • Procentdel Hvil

  Du kan have op til fem forskellige personlige rekorder for hver svømmeteknik og distance. SWIMTAG registrerer dine svømmetræninger for at hjælpe dig til nye personlige rekorder. Systemet vil også varsle dig om nye rekorder så du kan holde øje med din præstation.

  Konkurrer

  SWIMTAGs konkurrencer lader dig konkurrere mod dine svømmevenner i en virtuel liga. Log ind for at se hvilke konkurrencer, der er tilgængelig i din lokale svømmehal, eller efterspørg en ny konkurrence.

  Hver konkurrence har en distance og en svømmeteknik som du skal fuldføre for at kvalificere dig. Dine svømninger vil kontinuerligt blive kontrolleret imod kriterierne og din placering bliver registreret efter hver træning.

  Udfordring

  Udfordre dig selv eller andre ved at deltage i en episk svømning. Vælg en start og slut dato for din Udfordring og SWIMTAG vil opdatere din fremgang mens du bevæger dig over kortet.

  Inviter dine svømmevenner til at slutte sig til dig og du kunne ende med at svømme i kap over Storebælt eller omkring Mors!

   SWIMTAG Operatører, log ind for at få adgang til din Operatør konto ved at klikke på knappen nedenfor.

   Log ind på Operatør konto

   For at få mere information om hvordan du får SWIMTAG til din svømmehal, besøg vores salgs og marketing's hjemmeside.

   Besøg Salgs & Marketing's hjemmeside

   SWIMTAG Nordic

   "Som det første sted i Danmark med SWIMTAG var vi naturligvis meget spændte på om det var et produkt der ville blive taget godt imod. Systemet bruges stort set kun af helt almindelige motionssvømmere – det har overrasket os – og der kommer stadig flere til i hver uge, vi har virkelig fået stor anderkendelse for investeringen. Vejen Idrætscenters brugere kan kun anbefale systemet som godt, enkelt og motiverende i at opnå endnu bedre træningsresultater i vand.

   - Direktør Jakob Sander, Vejen Idrætscenter

   "Som det første anlæg i Norden, valgte vi at installere Swimtag i ADO arena, da det giver os og vores kunder mange flere muligheder. Vi kan bla. deltage i udfordringer og arrangere egne konkurrencer med præmier og dermed skabe mere aktivitet og flere tilbud til alle. Hos os har vi valgt give Swimtag som en en ekstra "gode", til de der vælger at købe et år medlemskab til svømmehallen.

   Vi har modtaget utrolig meget god feedback fra vores kunder, og det er klart, at produktet giver os flere strenge at spille på. Swimtag tilbyder også flere metoder til betaling i forbindelse med investeringe af Swimtag - Og for os var det leasing over tre år er den bedste måde at finansiere produktet på. Jeg vil også give Swimtag Nordic en fremragende cadeau, når det kommer til service, support og opfølgning. Vi med denne reference trygt anbefale Swimtag som en god investering for jeres svømmehaller. Et motiverende produkt, der giver os og vores kunder, lidt ekstra!"

   - Direktør ADO arena, Håkon Johansen Egeberg

   "Vi ønsker at motivere alle til at dyrke motion, og Swimtag motiverer både motionister og mere garvede svømmere. Hos os er god service ikke udelukkende at give borgeren det forventede, men også at nytænke vores tilbud så de overrasker positivt og gør svømning til en både sjov og udforende oplevelse. Vi anbefaler til hver en tid Swimtag"

   - Johanne Munk, Dagligleder Aarhus Svømmestadion

   "Vi er meget tilfredse med de mange tilbud som vores brugere har fået siden vi installerede Swimtag i vores svømmehal. Systemet er bekvemt for både os og brugerne, og giver vores gæster nyttige oplysninger og inspiration til deres træning.

   Ved at man bla. kan deltage i lokale og globale konkurrencer i systemet, hjælper Swimtag til øget aktivitet og motivation for alle vores brugere. Vi ønsker med denne reference at anbefale Swimtag som en meget god investering. Et kvalitetsprodukt med top god vedvarende service!”

   - Bard Alfstad, CEO Osbadet.

   Log ind

   Glemt adgangskode?

   Find et bassin

   Rundvisning

   Operatører

   Referencer

   Bestil

   Watch Video

   © 2009-16 222 Sports Ltd. alle rettigheder forbeholdt.
   Servicevilkår Fortrolighedspolitik Cookie Politik FAQ Basin Operatører Kontakt os