FB
Alt du vil vite om din svømmeøktLiker du å svømme? Uansett nivå, SWIMTAG kommer til å bli din beste venn.Finn din nærmeste svømmehall og prøv i dag!
Liker du å svømme?Er du lei av å telle lengder? Lyst å vite hvor mye kalorier du har forbrent?SWIMTAG gjør analysejobben slik at DU heller kan fokusere på det som er viktig, nemlig å svømme!
Kommer snart til en svømmehall nær deg!Over 121206 svømmere over hele Europa har allerede opprettet konto hos oss. Opprett konto i dag og bli med!
'Rule the pool' med SWIMTAGOver 13742 svømmere deltok i dag i 737 forskjellige konkurranser.
I SWIMTAG finnes det konkurranser for alle uansett nivå!
See Your SwimSWIMTAG is designed to boost motivation and increase participation, you wont want to miss a swim!Get valuable feedback on your performance, straight to your inbox.
Just One More Length!SWIMTAG motivates you to swim further, faster, for longer
Svøm SmartGir deg nyttig innsikt i dine svømmeøkter, inn og ut av bassenget.

  • Omvisning
  • Demo

  Velkommen til SWIMTAG

  Etter at du har registrert din første svømmeøkt og en konto kan du logge inn med din e-postadresse og password for å se din svømmeøkt.

  Swimtagnettsiden holder deg oppdatert med din siste fremgang og prestasjoner. Med hver svømmeøkt registrert vil vi varsle deg om nye personlige rekorder og oppdateringer på dine konkurranser og utfordringer.

  Du vil også motta varsler fra ditt lokale basseng for å holde deg oppdatert på siste nytt og aktiviteter.

  Alt du vil vite om din svømmeøkt

  SWIMTAG gir deg et unikt innblikk i din svømmeøkt. Du kan dele opp hver individuelle lengde og split, eller se dine treningssett

  Hver svømmeøkt blir analysert under opplasting slik at følgende nøkkeltall kan spores over tid;

  • Total distanse
  • Svømmetid
  • Estimert kaloriforbruk
  • Snittfart
  • Gjennomsnitt DPT
  • Snitt av svømmetakfrekvens
  • Hvileprosent

  Sett opp til 5 personlige rekorder for en spesifikk svømmetype og distanse. SWIMTAG vil overvåke dine svømmeøkter for en ny personlig rekord. Du vil bli varslet når en ny tid blir satt slik at du kan følge med på dine resultater.

  Konkurrer

  SWIMTAG-konkurranser setter deg opp mot andre svømmere i en virtuell liga. Logg inn for å se hvilke konkurranser som er tilgjengelig i ditt lokale basseng eller be om en ny.

  Hver konkurranse har en satt distanse og svømmetype som du må følge for å kvalifisere. Dine svømmeøkter vil bli analysert mot disse kriteriene og din posisjon i ligaen blir oppdatert etter hvert som du fyller disse kriteriene.

  Utfordringer

  Utfordre deg selv og andre til å bli med på en episk svømmetur. Velg en start- og avslutningsdato for din utfordring og SWIMTAG vil oppdatere din fremgang etter hvert som du beveger deg langs kartet.

  Inviter dine svømmevenner til å bli med og konkurrer om å krysse Den engelske kanal eller å svømme rundt Isle of Wight!

   Logg inn til din svømmehall/trener konto ved å trykke på knappen under.

   Logg inn til operatør konto

   Få mer informasjon om hvordan du får Swimtag til din svømmehall. Kontakt oss på info@swimtag.no

   Besøk vår salgsside

   SWIMTAG Nordic

   "Som det første sted i Danmark med SWIMTAG var vi naturligvis meget spændte på om det var et produkt der ville blive taget godt imod. Systemet bruges stort set kun af helt almindelige motionssvømmere – det har overrasket os – og der kommer stadig flere til i hver uge, vi har virkelig fået stor anderkendelse for investeringen. Vejen Idrætscenters brugere kan kun anbefale systemet som godt, enkelt og motiverende i at opnå endnu bedre træningsresultater i vand.

   - Direktør Jakob Sander, Vejen Idrætscenter

   "Som det første anlæg i Norden, valgte vi at installere Swimtag i ADO arena, da det giver os og vores kunder mange flere muligheder. Vi kan bla. deltage i udfordringer og arrangere egne konkurrencer med præmier og dermed skabe mere aktivitet og flere tilbud til alle. Hos os har vi valgt give Swimtag som en en ekstra "gode", til de der vælger at købe et år medlemskab til svømmehallen.

   Vi har modtaget utrolig meget god feedback fra vores kunder, og det er klart, at produktet giver os flere strenge at spille på. Swimtag tilbyder også flere metoder til betaling i forbindelse med investeringe af Swimtag - Og for os var det leasing over tre år er den bedste måde at finansiere produktet på. Jeg vil også give Swimtag Nordic en fremragende cadeau, når det kommer til service, support og opfølgning. Vi med denne reference trygt anbefale Swimtag som en god investering for jeres svømmehaller. Et motiverende produkt, der giver os og vores kunder, lidt ekstra!"

   - Direktør ADO arena, Håkon Johansen Egeberg

   "Vi ønsker at motivere alle til at dyrke motion, og Swimtag motiverer både motionister og mere garvede svømmere. Hos os er god service ikke udelukkende at give borgeren det forventede, men også at nytænke vores tilbud så de overrasker positivt og gør svømning til en både sjov og udforende oplevelse. Vi anbefaler til hver en tid Swimtag"

   - Johanne Munk, Dagligleder Aarhus Svømmestadion

   "Vi er meget tilfredse med de mange tilbud som vores brugere har fået siden vi installerede Swimtag i vores svømmehal. Systemet er bekvemt for både os og brugerne, og giver vores gæster nyttige oplysninger og inspiration til deres træning.

   Ved at man bla. kan deltage i lokale og globale konkurrencer i systemet, hjælper Swimtag til øget aktivitet og motivation for alle vores brugere. Vi ønsker med denne reference at anbefale Swimtag som en meget god investering. Et kvalitetsprodukt med top god vedvarende service!”

   - Bard Alfstad, CEO Osbadet.

   Logg inn

   Glemt passord?

   Finn basseng

   Omvisning

   Operatører

   Referanser

   Kjøp

   Watch Video

   • Få all data fra hver svømmeøkt

    SWIMTAG tar opp alle dine svømmeøkter. Følg din treningsprogresjon med et enkelt trykk og oppdag at du svømmer mer, fortere og lengre for hver gang.

   • Hva er din personlige rekord?

    La SWIMTAG ha kontroll på dine personlige rekorder ved hjelp av vårt "personal best tool". SWIMTAG vil automatisk gi deg beskjed når du setter nye personlige rekorder.

   • Del dine resultater

    Data fra dine svømmeøkter kan enkelt deles med treningsvenner. Få all informasjon og data direkte på e-post. Del resultatene på Facebook, STRAVA eller eksporter dem til en Excel-fil som du kan printe ut og ta med til treneren.

   • Hvem er den beste svømmeren i "din" svømmehall?

    Ta del i SWIMTAG konkurranser. Fullfør spesielle svømmedistanser hvor din svømmeteknikk og din beste tid vil bli delt på tabellen. SWIMTAG har konkurranser tilpasset enhver svømmer uansett nivå.

   • Interaktiv trening

    Velg et av våre treningsprogrammer og la SWIMTAG holde kontroll på din progresjon. Bruk våre interaktive kart til å se hvor langt du er kommet på å krysse Atlanterhavet eller se hvordan dine «konkurrenter» ligger an.

   • Få nye svømmevenner fra hele verden!

    Del din progresjon i bassenget og samtidig se dine svømmevenners utvikling. Konkurrer og motiver hverandre til å bli bedre!